Un singur joc pentru ”U” Cluj în primul turneu al anului

Mâine se reia Liga Națională de baschet feminin cu etapele a 10-a și a 11-a, care vor avea loc sub formă de tuneu la Sfântu Gheorghe și Constanța.

Universitatea Cluj va întâlni în prima rundă, mâine, de la ora 16:30, pe CS Municipal Alexandria, ocupanta locului 9 în clasament. Acesta va fi singurul meci pe care fetele antrenate de Ioannis Koukos și Vlad Bota îl vor disputa în turneul de la malul mării, în condițiile în care cealaltă adversară, CS Phoenix CSU Simona Halep Constanța nu se va prezenta din cauza infectărilor cu coronavirus, meciul urmând să fie reprogramat.

Înainte de plecarea spre Constanța, secundul Vlad Bota a declarat:

„Fiind primul turneul al anului, am pornit cu gândul să începem anul în forță, cu două victorii, care să fie de bun augur pentru anul care urmează. Însă, situația actuală ne face să ne deplasăm la Constanța pentru a disputa un singur joc, împotriva echipei din Alexandria. E un joc pe care îl vom trata cu seriozitate și pe care ne dorim să îl câștigăm. După acest turneu ne vom concentra atât pe jocul restant, pe începerea returului și pe Final 4-ul Cupei României”.

Comments

comments