Victorie în turneul 5 la baschet feminin

 Foto: YouTube FRB TV

Foto: YouTube FRB TV

Universitatea Cluj a învins cu 72-51 pe CSM Alexandria, în singura partidă disputată la Constanța, în cadrul turneului 5 al Ligii Naționale de baschet feminin.

Elevele lui Ioannis Koukos și Vlad Bota au condus după primul sfert cu 28-9 pentru ca în sfertul doi să scadă ritmul de joc (scor 13-18), încheind totuși prima repriză cu un avantaj de 10 puncte.

După o nouă perioadă de joc foarte bun, fetele noastre au pus pe tabelă, la finalul sfertului 3, o diferență concludentă, 64-35.

Chiar dacă CSM Alexandria și-a adjudecat ultimele 10 minute cu 16-8, la final Universitatea Cluj s-a impus la o diferență concludentă, 72-51.

Korinne Campbell a fost din nou cea mai bună marcatoare a „studentelor”, cu 26 de puncte, 11 recuperări, 4 intercepții și 2 pase decisive în timp ce Rashida Timbilla și-a trecut în cont 20 de puncte, 13 recuperări, 7 pase decisive și 2 intercepții, reușind de asemenea un capac spectaculos.

În condițiile în care cel de al doilea meci al turneului va fi reprogramat din cauza infectărilor cu coronavirus ale echipei CS Phoenix CSS Simona Halep Constanța, Universitatea Cluj ocupă locul 6 în clasament cu 5 victorii și tot atâtea înfrângeri.

Comments

comments