Sponsorizează

Ajutați Clubul Sportiv Universitatea Cluj-Napoca! Obţii beneficii de imagine și reduci impozitul pe profit datorat cu 20%.

Codul Fiscal permite companiilor să direcţioneze, sub formă de sponsorizare deductibilă din impozitul pe profit datorat statului, către orice entitate non-profit, înregistrată în registrul special deschis la ANAF, o sumă egală cu 20% din impozitul pe profit (dar nu mai mult de 0,75% din cifra de afaceri).

Conform legii, companiile pot deduce din impozitul pe profit datorat statului sumele virate cu titlu de sponsorizare. În cazul în care suma depășește cele două condiții procentuale, diferența este considerată deductibilă, dar pentru perioada fiscal următoare și se deduce din impozitul pe profit aferent următorilor 7 ani.

Microîntreprinderile pot efectua sponsorizări pentru care se acordă deduceri fiscale potrivit noilor reglementari din Codul Fiscal, se scad sumele aferente din impozitul pe venit până la nivelul valorii reprezentând 20% din impozitul pe veniturile microîntreprinderilor datorat pentru trimestrul în care au înregistrat cheltuielile respective. – [articol 56 alineat (1.1) Cod fiscal]

Pe scurt microintreprinderile pot sponsoriza 20% din impozitul pe venit datorat, suma care este deductibila din impozit.

Foarte important: Sponsorizarea nu presupune cheltuieli suplimentare şi nu afectează profitul net al companiei!

Contractul de sponsorizare îl puteți descarcă de aici.

Vă rugăm să ne contactați telefonic (0264/592249, 0724/087234) sau prin e-mail (csuniversitateacluj@yahoo.com, csuniversitateacluj@u-cluj.ro) pentru a obține mai multe informaţii despre beneficiile pe care le obţineţi devenind sponsori ai „U” Cluj, pentru a pune la punct detaliile colaborării şi planul de promovare a brandului în numele căruia efectuaţi sponsorizarea.

Donează

Susţinerea ta este foarte importantă. Una dintre cele mai simple modalităţi de a sprijini echipa pe care o iubeşti este să donezi direct în conturile clubului.

Cum donezi?

Procedura este simplă: Virezi din contul tău personal suma cu care vrei să ajuţi, folosind informaţiile de mai jos:

Clubul Sportiv Universitatea Cluj-Napoca

Cod de Identificare fiscală (CIF): 4305830

Str. Cardinal IuliuHossu nr.23, Cluj-Napoca, jud.Cluj

IBAN RON: RO48TREZ21620G370100XXXX  TrezoreriaCluj

La rubrica „detalii plată”, vă rugăm să menţionaţi „donaţie”.

Foarte important: în contul de RON poţi transfera atât lei, cât şi orice altă valută (conversia se va face automat de către bancă).

Cumpără abonamente

Dorești să urmărești meciurile echipelor de volei, handbal și baschet pe durata întregului sezon?

Te invităm să achiziționezi unul sau mai multe abonamente pentru prieteni, familie sau angajați, ne poți contacta telefonic sau pe mail. Prețul unui abonament anual care permite accesul la peste 70 de meciuri de baschet, handbal și volei este de 200 de lei. Studenții și pensionarii au reducere 50%.