Sebastian Micola: „Sunt mândru de evoluția fetelor”

 Foto: JFritz Fotograf

Foto: JFritz Fotograf

Handbalistele Clubului Universitatea au susținut ieri primul meci de pregătire din acest an. Fetele noastre au primit vizita formației CS Măgura Cisnădie, în fața căreia au cedat cu scorul de 29-32 (17-15), după o partidă în care au luptat până la capăt și și-au dominat adversarele mai bine de 30 de minute. Principala marcatoare a fost Diana Lazăr cu 9 goluri, aceasta fiind urmată de Rebeca necula cu 7 reușite, Paulina Masna, 4 goluri și Florina Chintoan, cu 3 goluri înscrise în poarta Cisnădiei.

„Ieri am întâlnit un adversar foarte bun, într-un meci dificil, în care s-a văzut faptul că ne-am antrenat bine în ultimele zile. Ca urmare, am reușit să conducem la pauză cu 2 goluri, însă în a doua repriză ritmul jocului nostru a scăzut și am cedat inițiativa. Sunt mândru de evoluția fetelor și dacă vom continua pe aceeași linie, avem șanse să reușim o victorie în turneul de la Brașov”, a declarat antrenorul secund al „alb-negrelor”, Sebastian Micola.

Pentru Universitatea Cluj urmează deplasarea la Zalău unde vor întâlni într-un meci amical sâmbătă, de la ora 17:00, formația locală Handbal Club. Primul meci oficial pentru handbalistele noastre este marți, 12 ianuarie, când vor întâlni în turneul de la Brașov pe Rapid București.

Comments

comments