Alin Bondar: „Este cea mai importantă victorie”

 Sursă foto: Dan Bodea

Sursă foto: Dan Bodea

În etapa 25, penultima a sezonului Ligii Florilor, handbalistele antrenate de Alin Bondar au jucat pe teren propriu cu AHCM Slobozia. Partida dintre cele două echipe a avut loc în Sala Sporturilor „Horia Demian” pe 12 mai, iar victoria le-a aparținut clujencelor, scor 22-20 (11-10), care au scăpat de retrogradarea directă.

„Este cea mai importantă victorie deoarece ne-a scăpat de retrogradarea directă. Au fost emoţii foarte mari, ne-a fost foarte greu fiindcă am avut puţine jucătoare în ultimul timp şi nu au fost apte 100%.  Avem o echipă cu suflet și s-a jucat din dorință și voință. Mergem la Roman cu gândul la victorie. Acest meci este șansa noastră de a scăpa de baraj și ne dorim să luăm vacanță mai repede. Nu spunem că vom reuși 100%, dar vom avea aceeași atitudine ca și în meciul cu Slobozia”, a declarat Alin Bondar.

Pentru echipa clujeană au înscris: Ani-Senocico 9, Petruș 5, Lazăr 3, Boian 3, Chintoan 1 și Vălean 1. „Studentele” pot scăpa de baraj dacă vor câștiga cu CSM Roman, iar CSM Slatina, care este la trei puncte în față, va pierde cu CS Măgura Cisnădie. În prezent, ”U” Cluj se află pe locul 11 cu 23 de puncte.

Comments

comments