Cătălin Neag și-a prelungit contractul cu ”U” Cluj

Secția de volei masculin a Clubului Sportiv Universitatea Cluj-Napoca a început pregătirile pentru sezonul competițional 2018-2019 al Diviziei A1. Conducerea clubului și oficialii secției de volei au ajuns la un acord cu voleibalistul Cătălin Neag pentru prelungirea contractului pe încă doi ani, deși contractul sportivului mai era valabil încă un an. Astfel, Cătălin Neag va îmbrăca tricoul „alb-negru” până în anul 2021.

„Deși nu și-a încheiat acordul cu Universitatea Cluj și mai are 1 an, am decis să semnăm pe încă doi ani cu sportivul Cătălin Neag. Deci el va fi jucătorul Universității Cluj până în 2021. Am luat această decizie pentru a oferi continuitate, a-i oferi șansa să joace pentru că în ultimul an competițional l-am reprofilat cu echipa tehnică pe postul de libero, unde a confirmat, din punctul nostru de vedere, și considerăm că este un jucător de viitor. Poate în următorii ani să ajungă în vederea echipei naționale pe postul de libero. Este tânăr și are vreme să se perfecționeze pe postul lui în care nu sunt mulți români de valoare în campionatul românesc”, a declarat Bogdan Ungureanu, managerul echipei clujene.

„Mă bucur că am semnat cu Universitatea Cluj. Am ales să îmi prelungesc contractul pentru că mi-a plăcut proiectul lui Bogdan Ungureanu și sper să îi ajut și să devin un jucător de bază al echipei”, a spus voleibalistul Cătălin Neag.

 

Comments

comments