Luptătorii universitari U23 sunt campioni naționali pe echipe

Sala Polivalentă din Iași a găzduit în perioada 10-12 mai 2018 finala Campionatului Național individual seniori U23 la lupte greco-romane, lupte libere și lupte feminine.

Luptătorii universitari au avut o evoluție foarte bună, la finalul competiției aducând în palmaresul clubului șapte medalii, dintre care una de aur, trei de argint și trei de bronz, plus trofeul de campioană națională pe echipe.

La individual, medalia de aur a fost cucerită de Roman Dușcov la categoria 70 kg. Medaliile de argint au fost câștigate de Boroș Gabor (categoria 92 kg), Alex Aștilean (categoria 97 kg) și Andrei Chiorean (categoria 125 kg), iar cele de bronz au fost obținute de Juon Mihaly (categoria 57 kg), Petruț Moigrădean (categoria 86 kg) și Ciprian Drânda (categoria 97 kg).

În urma rezultatelor înregistrate de sportivii noștri, Universitatea Cluj a câștigat titlul de campioană națională pe echipe cu 12 puncte. Locul doi pe podium a fost ocupat de CSU Craiova cu 7 puncte, iar pe ultima treaptă a podiumului s-a clasat ACS Fasok Odorheiul Secuiesc cu 5 puncte.

Comments

comments