Voleibaliștii au luat un set de la Arcada Galați

 Sursă foto: Ștefan Martinescu

Sursă foto: Ștefan Martinescu

Voleibaliștii Clubului Sportiv Universitatea Cluj au disputat luni, 13 noiembrie, etapa a VI-a, restantă, a Diviziei A1 contra echipei CS Arcada Galați. Partida disputată în Sala Sporturilor „Horia Demian” s-a încheiat cu scorul 3-1 pentru echipa oaspete. Rezultatele din seturi au fost: 25-18, 22-25, 11-25 și 22-25.

„Suntem fericiți să spunem că am văzut jucători cu salarii foarte mari și care joacă la naționala României, cum ar fi Gontariu, cărora le-au tremurat picioarele în fața juniorilor de la «U» Cluj și care, timp de trei seturi, nu au făcut altceva decât să cerșească decizii favorabile, dar nemeritate, de la arbitrii. Ar trebui să se facă o analiză să se vadă cine promovează de fapt tineri jucători și antrenori în Divizia A1. Este pentru ultima dată când acceptăm tușieri din alte orașe decât Cluj-Napoca la meciurile de acasă. Tușierii clujeni stau prin tribună și urmăresc meciul, în vreme ce studenții din Dej decid meciul la tușă. Nu cred că FEFS nu are în componență studenți clujeni sau din alte orașe, decât din Dej, care este adversara noastră directă în campionat. La meciurile de acasă arbitrii principali au o meserie de două ori mai grea, ei trebuind să corecteze și greșelile tușierilor ”, a explicat managerul Bogdan Ungureanu.

Căpitanul echipei, Dan Borota, a fost jucătorul care a marcat cele mai multe puncte pentru echipa clujeană, 17, iar Marian Bala a marcat 16 puncte pentru formația din Galați.

Comments

comments