Voleibaliștii au încheiat campionatul la Baia Mare

 Sursă foto: Ilknur Alșahin

Sursă foto: Ilknur Alșahin

La finalul lunii trecute, aprilie, s-a încheiat Divizia A1 de volei masculin, iar Universitatea Cluj a jucat ultimul meci în Sala Sporturilor „Lascăr Pană” din Baia Mare. „Alb-negrii” s-au întâlnit pe 27 aprilie cu CS Știința Explorări Baia Mare, victoria aparținându-le gazdelor cu 3-0 (25-20, 26-24, 25-23).

Astfel, echipa Clubului Sportiv Universitatea Cluj a încheiat ediția 2017-2018 a Diviziei A1 masculin pe locul 10, cu 24 de puncte. Din cele 32 de meciuri jucate „studenții” au câștigat 7 și au pierdut 25, iar la categoria seturi au câștigat 35 și au cedat 77.

La final de sezon managerul Bogdan Ungureanu a spus următoarele:

„Meciul de la Baia Mare nu a fost o excepție în ceea ce privește meciurile în care nu suntem consecvenți. Am avut toate seturile la discreție, dar pe final le-am cedat. Nu înțeleg de ce, poate ne-am considerat în vacanță. Nu sunt mulțumit de sezonul care tocmai s-a încheiat. Din punct de vedere al obiectivului putem să zicem că ni l-am atins doar pe jumătate. În obiectiv nu era doar evitarea retrogradării, era și obținerea a 8 victorii și 30 de puncte, iar noi am reușit doar 7 victorii. Eu personal, ca manager, nu am reușit să trec peste înfrângerea de la Timișoara, chiar dacă am recuperat cele 3 puncte prin 3 înfrângeri cu 3-2. Scopul era să avem 8 victorii și să acumulăm puncte și să ajungem la un obiectiv de 30 de puncte. Este primul sezon de când sunt la echipă și nu reușim să facem ceva frumos. Acum 3 ani am promovat, acum 2 ani, am făcut o surpriză și am eliminat CSM-ul din Cupa României și am ajuns medaliați cu bronz. Anul trecut am bătut Ploieștiul, echipă care acum a luat și titlul. Anul acesta am făcut doar o surpriză neplăcută, am fost înfrânți la Timișoara și nu poate să îmi convină ce s-a întâmplat. Sportivii care evoluează la Universitatea Cluj trebuie să înțeleagă că la ”U” se joacă cu sufletul în primul rând. Vom sta, vom analiza, iar cine nu poate să înțeleagă asta va trebui să fie înlocuit. Noroc că pentru sezonul care urmează avem timp să ne pregătim, nu ca și pentru cel care tocmai s-a încheiat. Ne vedem la toamnă!”

Comments

comments