CSM București vine la Cluj

 Sursă foto: Silviu Cristea

Sursă foto: Silviu Cristea

Echipa de handbal feminin a CS Universitatea Cluj va juca etapa 23 a Ligii Florilor pe teren propriu cu liderul clasamentului, CSM București. Meciul este programat pe 30 aprilie de la ora 17:00 în Sala Sporturilor „Horia Demian”, iar cei care nu vor ajunge la sală pot să urmărească partida pe canalele TV DigiSport și TelekomSport.

„Pentru noi este un meci special. Întâlnim o echipă cu jucătoare de nivel mondial, este o bucurie să le avem partenere de competiție și sperăm să ne ridicăm la nivelul lor pe parcursul celor 60 de minute. Fetele sunt bine, mai puțin Ana Berbece. Ea va rata finalul de sezon deoarece are o problemă de sănătate și este nevoită să facă repaus”, a declarat Alin Bondar, tehnicianul echipei clujene.

Universitatea Cluj se află pe locul 10 cu 20 de puncte, iar CSM București ocupă prima poziție cu 63 de puncte. Prețul unui bilet de intrare la meci este de 10 lei, studenții și pensionarii beneficiază de 50% reducere, iar elevii au accesul GRATUIT pe baza carnetului de elev. Biletele se pot achiziționa în ziua jocului, de la casieria Sălii Sporturilor, cu începere de la ora 15:00.

Comments

comments