Volei masculin: liderul s-a dovedit de netrecut

Deși a câștigat un prim set în meciul cu liderul Diviziei A1 la volei masculin Corona Brașov, Universitatea Cluj s-a văzut depășită în următoarele și confruntarea s-a încheiat cu scorul de 3-1 în favoarea gazdelor. Pe seturi a fost 25-27, 25-11, 25-16, 25-16 pentru Corona, partida din Sala „Dumitru Popescu Colibași” contând pentru etapa a 19-a a competiției.

Punctele formației noastre au fost reușite de: Alexandru Someșan 12, Mihai Popovici 10, Alexandru Voinea și Radu Tănase câte 7, Norbert Kholman 5, Claudiu Iov 4, Alexandru Onofrei 3, Ștefan Verciuc 2 și Andrei Cîrlogănescu 1 punct. A mai jucat Aleksandar Borisow iar postul de libero a fost asigurat alternativ de Dănuț Neag și Răzvan Borod.

Următorul meci pentru ”U” este restanța din etapa a 14-a în care băieții noștri vor întâlni luni de la ora 14, în Sala Sporturilor „Horia Demian”, pe Dinamo București, ocupanta locului 5 în clasamentul Diviziei A1 la volei masculin. Suporterii care nu pot ajunge la sală vor putea urmări desfășurarea partidei în direct pe canalul nostru de Youtube „UCluj TV”.

Comments

comments