”U” învinge și câștigă Grupa B din Liga I la baschet masculin

Universitatea Cluj a încheiat pe prima poziție meciurile din Grupa B a Ligii I la baschet masculin după ce duminică a dispus în Sala Liceului cu Program Sportiv din Cluj-Napoca de CSM 2 Constanța cu 99-77 (19-24, 25-24, 29-20, 26-9).

Meciul a contat pentru etapa a 17-a a competiției și după ce elevii lui Florin Covaciu și Vlad Bota au avut nevoie de un sfert întâi pentru a se mobiliza, le-au câștigate următoarele fiind la final la un punct distanță de o își trece în cont o nouă „sută”.

Punctele pentru ”U” au fost reușite de: Mihnea Brie 23, Rareș Mihășan 21, Toma Lungoci 16, Matei Nuna 14, Ciprian Albu 13, Darius Coste 8 și respectiv Henrique Simionca și Andrei Sichet câte 2 puncte. Mihnea Brie a fost din nou cel mai bun de pe teren, la cele 23 de puncte adăugându-se 12 recuperări în timp ce Ciprian Albu s-a remarcat și cu cele 9 pase decisive trecute în cont.

Cu acest rezultat, ”U” a acumulat 13 victorii în clasament și a încheiat jocurile din Grupa B a Ligii I pe prima poziție, în condițiile în care meciul din ultima rundă, a 18-a a fost disputat în devans. Principalele urmăritoare, CSS VSK Gheorgheni și CSM Petrolul 2 Ploiești mai au de jucat câte un meci dar au la activ doar 11 succese fiecare.

Comments

comments