”U” încheie duminică prima fază din Liga I la baschet masculin

Meciul de baschet masculin dintre ”U” Cluj-Napoca și CSM 2 Constanța va fi ultimul pentru echipa noastră în Faza I a Grupei B din Liga I și ar putea însemna asigurarea fotoliului de lider în clasamentul competiției.

Înaintea confruntării cu penultima clasată, elevii lui Florin Covaciu și Vlad Bota ocupă prima poziție în ierarhie cu 12 victorii și 5 meciuri pierdute urmați fiind de CSS VSK Gheorgheni care a înregistrat cu un succes mai puțin dar mai are două meciuri de disputat. Covăsnenii vor juca sâmbătă, în deplasare cu Știința București și apoi duminică 25 februarie pe teren propriu cu Politehnica Iași.

Partida dintre ”U” și CSM 2 Constanța va începe duminică la ora 16 în Sala Liceului cu Program Sportiv din Cluj-Napoca.

După încheierea Fazei I, primele 4 echipe cu drept de promovare din cele două grupe vor avansa în Faza II păstrând rezultatele obținute în jocurile din Faza I și vor juca meciuri tur-retur în compania echipelor calificate din cealaltă grupă. La încheierea Fazei II, primele 4 echipe se vor califica la Turneul Final unde vor juca în sistem fiecare cu fiecare un singur tur primele două clasate urmând a promova în Liga Națională de baschet masculin din sezonul 2024-2025.

Comments

comments