Victorii în cele două meciuri de pregătire

Echipa de handbal feminin Universitatea Cluj a susținut la începutul acestei săptămâni, în Sala Sporturilor „Horia Demian”, două meciuri de pregătire în compania formației CSM Unirea Slobozia.

Fetele de la ”U” Cluj s-au impus în ambele partide, 34-29 în cea de luni și respectiv 34-32 în cea de marți.

Concluziile după aceste întâlniri au fost trase pentru u-cluj.ro de portărița Mădălina Pușcaș și de antrenorul Ioan Ani Senocico:

„Suntem în perioada de pregătire și jucăm meciuri amicale în care încercăm să perfecționăm anumite lucruri și să ne pregătim cât mai bine pentru debutul în noul sezon. Cu bune și cu mai puțin bune în condițiile în care avem colege noi, chiar dacă unele am mai jucat împreună, dorim să dăm totul în meciurile oficiale și să facem o figură frumoasă în campionat.”

La rândul lui, antrenorul Ioan Ani Senocico a declarat:

„Au fost două meciuri foarte utile cu care, de fapt, am trecut în partea a doua a pregătirii și anume omogenizarea echipei, sudarea relațiilor de joc și a traseelor prestabilite. Una peste alta nu pot încă să mă declar pe deplin mulțumit de aspectul jocului cu excepția pregătirii fizice, capitol la care stăm bine.

Cred că marele plus este acela că în ultimele 10 -15 minute am avut în teren 6 jucătoare născute între 2003 și 2005, deci „viitorul sună bine”. Avem în acest sens o colaborare foarte bună cu Clubul Sportiv Școlar care promovează la ”U” jucătoare de perspectivă și îi mulțumim doamnei Rodica Petruș care se ocupă de acest aspect. În rest, muncim mult și sper ca acest lot de jucătoare tinere pe care îl avem să arate tot mai bine de la o zi la alta.”

  • handbal-feminin-u-slobozia-2
  • handbal-feminin-u-slobozia-3
  • handbal-feminin-u-slobozia-4

Comments

comments