Echipa de volei feminin ”U” NTT DATA a reluat pregătirile

Ieri, 15 august, la sediul Clubului Sportiv Universitatea, a avut loc reunirea echipei de volei feminin ”U” NTT DATA și reluarea pregătirilor în vederea participării la ediția 2022 – 2023 a Diviziei A1.

În aceeași zi, fetele de la ”U” NTT DATA  au susținut și prima sesiune de antrenament, axat pe pregătirea fizică, sub coordonarea antrenorului emerit Vasile Bogdan.

Cu această ocazie, managerul secțiilor de volei ale Clubului Universitatea Cluj, Bogdan Ungureanu, a declarat pentru u-cluj.ro:

„Mă bucur că am ajuns să punem cap la cap un lot competitiv pentru sezonul următor, pe parcursul căruia ne dorim ca echipa să performeze și să aducă bucurii iubitorilor de volei.

Suntem conștienți de dificultățile care ne stau în față în sezonul care începe în toamnă însă suntem, în egală măsură, convinși că vom reuși să ne îndeplinim obiectivele.

În aceste prime zile atenția noastră va fi direcționată către pregătirea fizică și suntem bucuroși și recunoscători antrenorului emerit Vasile Bogdan care a acceptat să se alăture proiectului nostru.

Apoi, începând cu săptămâna viitoare, fetele vor intra în sală unde pregătirea va fi asigurată de antrenorii Romeo Lotei, Ramona Domocoș și Vicențiu Dumitrescu în timp ce profesorul Vasile Bogdan va continua să se ocupe de pregătirea fizică a sportivelor.”

Comments

comments