Victorie superbă, trebuie să urmeze altele!

Universitatea Cluj a obținut o victorie superbă, aseară, în Sala Sporturilor „Horia Demian” în meciul cu CSM Bacău, contând pentru etapa a 22-a din Liga Națională de handbal masculin.

Echipa antrenată de Marius Stavrositu a făcut o partidă excelentă și a câștigat net, cu 41-35, la pauză 20-14, în fața unui adversar dificil și incomod care a pus deseori probleme băieților noștri.

Aceștia însă, cu Ionuț Ramba în formă maximă, au reușit să își apropie victoria în ciuda tentativelor oaspeților de a echilibra jocul și de a întoarce soarta partidei în favoarea lor.

Pentru ”U” au marcat: Ionuț Ramba 11 goluri, Călin Hossu 9, Alex Coman 7, Cătălin Fodorean 5, Mark Adoreanu 4, Cătălin Ghivil 2, Mihai Dragomir 2 și Dragoș Iancu 1 gol.

La finalul întâlnirii antrenorul Marius Stavrositu a declarat:

„Sunt foarte mulțumit de prestația jucătorilor mei, mă bucur că au înțeles foarte multe lucruri în cele trei săptămâni pe care le-am avut la dispoziție să pregătim acest meci și mai ales au înțeles că performanța se poate face doar prin muncă. A fost greu în aceste trei săptămâni dar acum toată lumea este mulțumită și sperăm într-o evoluție cât mai bună în continuare. Din suflet îmi doresc ca această victorie să ne dea și mai multă încredere, nu avem nimic de pierdut, doar de câștigat mai ales că mai avem câteva meciuri acasă pe care îmi doresc foarte tare să le câștigăm.”

La rândul său, unul dintre principalii marcatori, Călin Hossu a spus:

„Am făcut un meci foarte bun, am arătat că putem să ne batem cu cele mai bune echipe și sper din tot sufletul să o ținem tot așa, să mergem tot în sus și să obținem noi victorii”

În etapa a 23-a, ”U” are din nou un examen dificil, duminică, 3 aprilie, în deplasare, cu CSM Vaslui.

Comments

comments