Finalul a fost decisiv în stabilirea câștigătoarei

Gloria 2018 Bistrița Năsăud DivA, a obținut o victorie la care nu mai spera la un moment dat al jocului cu Universitatea Cluj, confruntare în care ultimele minute s-au dovedit decisive în stabilirea scorului final: 27-26 pentru bistrițence, după ce la pauză ”U” era în avantaj pe tabelă, 14-10.

În meciul disputat ieri de la ora 14, în Sala Sporturilor „Horia Demian”, elevele lui Ioan Ani Senocico au condus peste 40 de minute din partidă, uneori la distanță confortabilă pentru ca, spre final să fie egalate și apoi depășite în ultimele minute de joc.

Pentru ”U” au marcat: Larisa Șerban și Corina Cordoș câte 6 goluri, Bianca Zegrean 4, Diana Nichitean și Alexandra Dumitrașcu câte 3, Andreea Bărbos, Ștefania Pîrvulescu, Georgiana Bazon și Alexandra Orșivschi câte 1 gol.

În urma acestui rezultat, ”U” rămâne pe poziția a doua a clasamentului dar la egalitate de puncte cu Gloria 2018 Bistrița Năsăud DivA și un joc mai mult disputat decât aceasta iar în etapa următoare va juca în deplasare, duminică, 3 aprilie, cu CSU Reșița.

Comments

comments