Rezultate bune la Campionatul Național de înot

Campionatul Național de înot pentru seniori în bazin de 50 m de la Bacău s-a încheiat cu rezultate importante pentru sportivii legitimați la “U” Cluj.

Înotătorul universitar Cătălin Ungur a obținut locul 1 la procedeul fluture în proba de 50 m, devenind campion național la seniori. De asemenea, Cătălin și-a trecut în palmares și o medalie de bronz în cadrul probei de 50 m spate și s-a clasat pe locul 4 în proba de 50 m Liber (Crawl).

Foarte aproape de medalia de bronz a fost Ștafeta Masculină de 4×100 m Mixt, formată din Cătălin Ungur, George Iacobescu, Sebastian Babiciu și Mihai Naș, care s-a clasat pe locul 5, iar Ștafeta de 4×100 m liber combinat a terminat pe locul 11 (Cătălin Ungur, Luoana Brădean, Paula Jaravete și Sebastian Babiciu).

George Iacobescu a înotat în două finale de seniori și s-a clasat pe locurile 6, respectiv 8 și cu personal best la toate probele din concurs.

Câțiva jucători nu au ajuns în finale, dar au obținut recorduri personale la aproape toate probele din concurs la care au participat: Sebastian Babiciu, Mihai Naș, Luoana Brădean, Carina Pădurariu, Paula Jaravete, Narcisa Ilea.

Următoarea competiție oficială este programată în luna iunie când se va desfășura Cupa României de natație în bazin de 50 m.

Comments

comments