Victorie mare pentru handbaliste în fața Coronei Brașov

 Sursă foto: CJsport.ro

Sursă foto: CJsport.ro

Echipa de handbal feminin a CS ”U” Cluj a jucat aseară, 12 februarie, etapa a XVI-a din Liga Florilor, pe teren propriu, contra Coronei Brașov. Clujencele au câștigat partida în ultimele secunde, Abigail Vălean fiind jucătoarea care a marcat golul victoriei, 32-31 (16-16).

„Studentele” au condus aproape tot meciul, fiind egalate de brașovence doar pe finalul primei reprize și în minutul 57. În urma acestei victorii, Universitatea Cluj a urcat direct pe locul 10 în clasament cu 14 puncte, iar Corona Brașov a rămas pe locul opt cu 21 de puncte.

„E o victorie foarte importantă pentru noi. Sperăm să mai acumulăm cel puțin două victorii și atunci cred eu că, oarecum, putem să jucăm liniștiți sau poate chiar să fim salvați de tot ceea ce s-a întâmplat. Știam că va fi un meci greu, știam că nici handbalistele de la Corona nu sunt în cea mai bună formă. Dacă stăm să ne uităm, în ultimele 10 etape, poate că noi am mers mai bine chiar decât ele. Dacă le scoți cele patru victorii din primele patru etape Corona a mers aproape ca noi sau chiar mai slab. Am trăit periculos pe final, dar nici fetele nu sunt făcute din tablă. Ele au dat foarte mult, au crezut, s-au dăruit, au depus efort. Pe final, eu cred că pur și simplu nu am mai putut fizic. Deci, atâta efort au depus și ,practic, am jucat la trecerea timpului. Puteam chiar să și pierdem dacă Ionica nu avea acea intervenție din final de meci. Cu acea intervenție, Ionica a băgat cel puțin un punct în visteria clubului”, a spus Alin Bondar, tehnicianul clujencelor.

Marcatoarele Universității Cluj au fost: Chintoan 6, Lazăr 6, Vălean 6, Boian 4, Berbece 4, Petruș 3, Ani-Senocico 2 și Vasiliu 1.

Comments

comments