Dârnescu: „Sperăm să profităm de forma bună prin care trecem”

 Sursă foto: Marius Jucan

Sursă foto: Marius Jucan

Voleibalistele de la ”U” NTT Data Cluj vor disputa meciul rundei a XVI-a a Diviziei A1 în deplasare la  ACS Penicilina Iași. Partida este programată miercuri, 14 februarie, începând cu orele 17:00.

Voleibalistele antrenate de Ciprian Dârnescu și Luminița Trombițaș au obținut două victorii consecutive pe teren propriu, cu CSM Lugoj și CSM Dinamo București.

„Ne așteaptă un meci greu într-o sală mică și urâtă, care în mod normal nu este regulamentară, dar noi am acceptat să jucăm pentru că sala lor polivalentă este în renovare. Va fi un meci care va avea cu totul și cu totul altă dinamică față de ultimele meciuri jucate acasă, principalul impediment din punctul meu de vedere va fi sala, dar noi sperăm să profităm de forma bună prin care trecem și să ne întoarcem cu puncte de la Iași”, a punctat tehnicianul „alb-negrelor”, Ciprian Dârnescu.

Înaintea acestei etape, ”U” NTT Data Cluj ocupă locul 8 în clasament, cu 11 puncte, în vreme ce gazdele din Iași sunt pe ultima poziție, cu  5 puncte mai puțin.

Comments

comments