Victorie fără probleme în Divizia A la handbal feminin

Universitatea Cluj nu a avut probleme în a-și apropia victoria, sâmbătă în meciul cu CSU UVT Timișoara , contând pentru etapa a 15-a a Diviziei A Seria C la handbal feminin.

Elevele lui Ioan Ani Senocico au condus de la un capăt la altul al întâlnirii pentru ca în final să se impună cu 33-20 după ce la pauză tot ele conduceau cu 18-8. Chiar dacă ”U” a avut jocul la discreție, timișorencele au luptat cu dârzenie și au reușit să contribuie la un spectacol handbalistic care a plăcut celor prezenți în Sala Sporturilor „Horia Demian.

La finalul partidei, antrenorul Ioan Ani Senocico a declarat pentru u-cluj.ro: „Pe lângă faptul că ne bucurăm de aceste 3 puncte, este important că toată lumea a reușit sa evolueze și mai ales am ieșit cu toate fetele sănătoase de pe teren. În ultima perioadă am cam avut infirmeria plină și din această cauză mai multe jucătoare nu au fost 100%. De această dată sperăm ca până la meciul cu Deva din 18 martie toată lumea sa fie aptă.”

Golurile formației noastre au fost reușite de: Cristina Crețu 7, Larisa Șerban și Gabriela Istratie câte 5, Reka Tamas și Ștefania Pîvulescu câte 4, Corina Cordoș și Alexandra Ploscar câte 3 și Ana Maria Stana 2 goluri. Au mai jucat Alexia Gherghe și Andreea Bărbos iar poarta a fost apărată de Maryna Dumanska și Mădălina Pușcaș.

În runda următoare ”U” va întâlni, sâmbătă 18 martie, în derbiul Seriei C din divizia A la handbal feminin, liderul CSM Deva.

  • handbal-feminin-timisoara-7
  • handbal-feminin-timisoara-1
  • handbal-feminin-timisoara-5
  • handbal-feminin-timisoara-4

Comments

comments