Maraton sportiv – sâmbătă în Sala Sporturilor „Horia Demian”

Sâmbătă 11 martie, Sala Sporturilor „Horia Demian” va fi gazda unui adevărat maraton sportiv care va cuprinde meciuri de handbal masculin, baschet feminin și handbal feminin.

Primii care vor intra pe parchet vor fi handbaliștii care, începând cu ora 12, vor juca cu CSM Alexandria, una dintre principalele contracandidate la promovare. Înaintea acestei întâlniri, ”U” este neînvinsă și lideră în clasament în timp ce oaspeții ocupă poziția a 3-a cu 3 victorii și o înfrângere.

De la ora 14,30 echipa de baschet feminin primește vizita formației Rapid București, ocupanta locului 4 în ierarhie cu 30 de puncte în timp ce elevele lui Ioannis Koukos se află pe poziția a 7-a cu 25 de puncte.

În ultima confruntare a zilei, ”U” va întâlni pe CSU Universitatea de Vest Timișoara în cadrul etapei a 15-a a Divizia A Seria C la handbal feminin, meci în care fetele noastre, aflate pe locul 2 în ierarhie, pornesc favorite în disputa cu ultima clasată.

Cele două partide de handbal vor putea fi urmărite și pe canalul nostru de Youtube „UCluj TV” iar meciul de baschet va fi transmis în direct pe canalul „FRB TV”.

Comments

comments