Liga Națională de baschet feminin: „Am obținut o victorie fantastică”

Etapa a 21- A din Liga Națională de baschet feminin a prilejuit sâmbătă, în Sala Sporturilor „Horia Demian”, un meci deosebit de spectaculos între ”U” Cluj-Napoca și Rapid București. Fetele noastre au făcut o partidă foarte bună reușind să termine învingătoare cu scorul de 66-61, pe sferturi 12-19, 21-10, 20-16 și 13-16.

La finalul întâlnirii antrenorul Ioannis Koukos a declarat pentru u-clul.ro: „Am obținut o victorie fantastică împotriva unei echipe, Rapid, care are salarii de două ori mai mari decât ale noastre și are în componență multe jucătoare de mare valoare. Să jucăm acasă înseamnă să beneficiem de o energie suplimentară ceea ce s-a văzut și în acest meci în care, după primul sfert, am condus până la final. Nu pot să spun decât lucruri foarte pozitive despre jucătoarele mele pe care le felicit din tot sufletul. Avem deja asigurat locul în play-off așa că acum luptăm pentru o clasare cât mai bună.”

Punctele pentru ”U” au fost reușite de: Tanesha Ola Seni Sutton 23, Yevheniia Putra 17, Kelemen Kincso 9, Alexandra Uiuiu 8, Ruxandra Chiș 6 și Petra Șanta 3 puncte.

În etapa următoare, ultima a sezonului regular, echipa noastră va întâlni sâmbătă 18 martie, în Sala Sporturilor „Horia Demian”, ultima clasată CSM Târgoviște.

  • baschet-feminin-rapid-6
  • baschet-feminin-rapid-5
  • baschet-feminin-rapid-3
  • baschet-feminin-rapid-2

Comments

comments