”U” rămâne lider în play-off-ul de promovare al Diviziei A la handbal masculin

 Foto: JFritz Fotograf

Foto: JFritz Fotograf

Echipa de handbal masculin Universitatea Cluj a obținut o superbă victorie în meciul disputat sâmbătă, cu CSM Alexandria. Partida contând pentru etapa a 5-a din play-off-ul de promovare al Diviziei A s-a încheiat cu scorul de 38-27 (17-11) după ce elevii lui Ioan Ani Snocico și Ionuț Ramba au condus din primul și până în ultimul minut. În plus, organizatorii au completat spectacolul din teren cu un moment muzical în pauza meciului, dublat de o tombolă, toate spre deliciul spectatorilor prezenți în tribunele Sălii Sporturilor „Horia Demian”.

Despre disputa de pe parchet dar și despre atmosfera din tribune, antrenorul Ionuț Ramba a declarat pentru u-cluj.ro: „A fost un meci frumos și reușit pentru noi. S-a muncit bine pe parcursul săptămânii iar băieții au fost concentrați și foarte determinați în această partidă. Știam că ne așteaptă o confruntare dificilă, cu un adversar angrenat direct în lupta pentru promovare și era foarte important să câștigăm. Pe lângă ziua bună pe care am avut-o în joc, a fost spectacol și în tribune, nu doar pe teren. Spectatorii au fost încântați și animați de către invitați, au fost energici și lucrul acesta ni s-a transmis și nouă. Revenind la handbal, sperăm să menținem ritmul și să reușim să trecem cu bine peste această perioadă aglomerată.”

Golurile formației noastre au fost marcate de: Ionuț Ramba 11 reușite din tot atâtea aruncări, Alexandru Coman 6 goluri, Mark Adoreanu 5, Cristian Coroian, Călin Hossu, Mircea Alisie, David Kereki și portarul Vlad Coman câte 2 goluri, Tudor Drăgoi, și Bogdan Paul câte 1 gol. Au mai jucat Cătălin Ghivil, Raul Ostace, Denis Konya, Răzvan Mocioi și Cătălin Crișan.

Seria meciurilor „de foc” continuă pentru ”U” care joi 16 martie va juca pe terenul celei de a treia clasate, CSM Reșița pentru ca duminica viitoare să primească, în Sala Sporturilor „Horia Demian, vizita echipei CSM Sighișoara în ceea ce urmează a fi primul act al derbiului acestui play-off.

  • handbal-masculin-alexandria-6
  • handbal-masculin-alexandria-4
  • handbal-masculin-alexandria-3
  • handbal-masculin-alexandria-2

Comments

comments