”U” Cluj a câștigat din nou Cupa României la scrabble

La sfârșitul săptămânii trecute au avut loc la Suceava întrecerile dotate cu Cupa României la scrabble pe echipe și individual, competiție la Universitatea Cluj a reușit o performanță extraordinară, cucerind pentru a 13-a oară trofeul.

”U” i-a avut în componență pe: Septimiu Crivei, Andrei Alexandrov, Florica Bezan, Florin Buhai, Alexandru Czaher, Cosmin Donciu, Corneliu Faur, Lucian Grosu, Alexandru Lăcătîș, Vasile Mihalache, Gheorghe Roman și Bianca Tudor. La acest frumos succes se adaugă medaliile de argint și bronz în Cupa României la individual, adjudecate de Septimiu Crivei și respectiv Alexandru Lăcătîș.

”Suntem deosebit de bucuroși că am reușit să aducem acasă pentru a 13-a oară Cupa României precum și pentru medaliile de argint și de bronz. Am concurat cu cei mai buni sportivi din țară și am demonstrat încă o dată valoarea echipei noastre. Îi felicit pe toți colegii mei și sperăm într-o comportare la fel de bună și în competițiile următoare” – a declarat antrenorul-jucător Septimiu Crivei.

  • scrabble-cr-2023-1-1

Comments

comments