Victoria este unica opțiune pentru voleibaliști

Sâmbătă, 16 aprilie, de la ora 18, Universitatea Cluj întâlnește în Sala Sporturilor „Horia Demian” pe CSU UV Timișoara în cadrul etapei a 5-a a play-out-ului pentru locurile 9-12 la volei masculin, meci în care pentru ”U” victoria este unica opțiune.

Și asta în condițiile în care, deși cele două formații sunt vecine de clasament, le despart nu mai puțin de 12 puncte în ierarhie, oaspeții reușind în această ediție de campionat să acumuleze doar două puncte.

Elevii lui Vicențiu Dumitrescu și Romeo Lotei s-au văzut depășiți în etapa precedentă de prima clasată în grupă, Rapid București, după ce au câștigat un set și au prestat un joc spectaculos pe care pot și trebuie să îl reediteze în meciul cu bănățenii.

Partida dintre ”U” Cluj și CSU UV Timișoara va începe sâmbătă la ora 18 iar cei care nu pot să fie prezenți la Sala Sporturilor „Horia Demian” vor avea ocazia să urmărească desfășurarea „ostilităților” pe canalul de Youtube „U Cluj TV”.

Prețul unui bilet de intrare este de 10 lei, la care studenții și pensionarii beneficiază de 50% reducere. Elevii au accesul gratuit pe baza carnetului de elev.

Comments

comments