”U” debutează duminică în play-off-ul de promovare la handbal masculin

Prima etapă a play-off-ului pentru promovare din Divizia A la handbal masculin programează, duminică, partida dintre Universitatea Cluj și CSM Făgăraș. Meciul se va disputa în Sala „Gheorghe Roman” din Parcul Sportiv „Iuliu Hațieganu” cu începere de la ora 16,30 și va reprezenta un prim test pentru elevii lui Ionuț Ramba în campania pentru accederea pe prima scenă.

Conferința de presă premergătoare acestei întâlniri a fost deschisă de directorul clubului Universitatea, Ovidiu Vasu care a prezentat invitații și le-a urat succes tuturor celor implicați în această campanie de promovare.

Apoi, managerul Liviu Hossu a declarat: „Suntem optimiști, acum la startul play-off-ului de promovare în prima ligă, acolo unde cred eu că este locul lui ”U” în handbalul românesc. Mă bucur să anunț că avem un nou președinte al secției, Dragoș Rusu, un antreprenor tânăr și de succes, care vine și din postura de sponsor și căruia îi mulțumim pentru că și-a asumat acest rol important în echipă. Ne bucurăm de asemenea de revenirea lui Călin Hossu în formația noastră după perioada petrecută la CSM București.

La rândul lui, noul președinte Dragoș Rusu a spus: „Mulțumesc întâi pentru încrederea acordată și așa cum am mai spus, am venit cu intenția declarată de a contribui din toate puterile la promovarea echipei de handbal masculin ”U” Cluj în prima ligă, acolo unde îi este de fapt locul.”

Antrenorul Ionuț Ramba s-a declarat optimist în legătură cu evoluția echipei în această fază decisivă pentru atingerea obiectivului: „Îi mulțumesc întâi domnului Dragoș Rusu pentru că ni s-a alăturat în eforturile noastre de a promova, un efort important în care suntem cu toții implicați sută la sută. Ne-am pregătit bine, suntem o formație tânără și veți vedea că echipa va crește de la meci la meci, cu un joc frumos care să mulțumească suporterii pe care îi așteptăm în număr cât mai mare. Până la urmă suntem echipa de handbal masculin a orașului și sunt convins că iubitorii sportului știu să aprecieze eforturile pe care cu toții le facem. Fac pe această cale un nou apel la toți iubitorii handbalului să vină alături de noi și ne vom bucura să îi simțim aproape.”

  • handbal-masculin10
  • handbal-masculin-1
  • handbal-masculin6
  • handbal-masculin8

Comments

comments