Examen dificil la Baia Mare pentru echipa de handbal feminin

Echipa de handbal feminin Universitatea Cluj va juca joi de la ora 14, în deplasare, cu echipa Centrului Național Olimpic pentru Junioare din Baia Mare, în cadrul etapei a 12-a a Diviziei A Seria C.

Cele două formații sunt vecine de clasament, ”U” ocupă locul 2 cu 25 de puncte în timp ce băimărencele sunt pe 3 cu 2 puncte mai puțin. Meciul din turul campionatului, disputat în Sala Sporturilor „Horia Demian”, s-a încheiat la egalitate, 31-31.

În runda precedentă, ”U” s-a impus pe teren propriu în fața echipei Gloria 2018 Bistrița Năsăud DivA cu 31-28 iar CNOPJ Baia Mare a suferit cea de a doua înfrângere din acest sezon, 32-27 în deplasare cu ACS Liviu Rebreanu Turda DivAF.

Înaintea acestei întâlniri, antrenorul Ioan Ani Senocico a declarat pentru u-cluj.ro: Meciul cu CNOPJ Baia-Mare va fi unul la fel de interesant ca și cel cu Gloria Bistrița. Ne așteptăm la un teren ostil din partea unei echipe cu mare dorință de afirmare. Sper ca la ora jocului fetele noastre să fie montate, focusate pe victorie și să practice un handbal de calitate.

Comments

comments