Victorie și consolidarea poziției secunde la handbal feminin

 Foto: Facebook CNOPJ Baia Mare

Foto: Facebook CNOPJ Baia Mare

Universitatea Cluj a obținut o victorie importantă joi, în deplasare, în meciul cu echipa Centrului Național Olimpic de Pregătire a Junioarelor din Baia Mare, 32-28, la pauză 17-17. Succesul în partida contând pentru etapa a 12-a a Diviziei A Seria C, a mărit ecartul în clasament dintre ”U”, care ocupă locul al doilea cu 28 de puncte și respectiv CNOPJ care se află pe treapta a treia a podiumului cu 23 de puncte.

La finalul partidei, antrenorul Ioan Ani Senocico a declarat pentru u-cluj.ro: „A fost un meci foarte disputat în care echipa cu mai multă experiență și de această dată cu mai multă determinare, a avut câștig de cauză. Nu pot decât să felicit fetele care au gestionat finalul de meci așa cum ar trebui să o facă mereu. Suntem bucuroși pentru puncte și pentru că ne-am consolidat poziția secundă în clasament. Avem un sfârșit de săptămână liniștit în care fetele se vor odihni și recupera iar de luni o luăm de la capăt pentru că vineri jucăm în Sala Sporturilor „Horia Demian” cu o altă echipă din prima jumătate a clasamentului, CSU Oradea.”

Golurile pentru ”U” au fost marcate de: Larisa Șerban 8, Reka Tamas și Cristina Crețu câte 7, Corina Cordoș 4, Andreea Bărbos și Gabriela Istratie câte 2 și respectiv Alexandra Ploscar și Ana Stana câte 1 gol iar poarta a fost apărată cu succes de Mădălina Pușcaș și Maryna Dumanska.

Comments

comments