Succes și în etapa a doua a Diviziei A la handbal feminin

”U” Cluj a încheiat victorioasă și etapa a doua a Diviziei A la handbal feminin, după meciul disputat sâmbătă, în deplasare, în compania formației Gloria 2018 Bistrița-Năsăud DivA pe care a întrecut-o cu 35-29 (15-15). În urma acestui rezultat, elevele lui Ioan Ani Senocico, se află pe poziția a doua în clasament, după CSM Deva, ambele formații cu câte 6 puncte dar hunedorencele au un golaveraj superior.

Marcatoarele formației noastre au fost: Larisa Șerban 9 goluri, Andreea Bărbos 7, Cristina Crețu 6, Corina Cordoș și Ștefania Pârvulescu câte 4, Ana-Maria Stana 2 și respectiv Reka Tamas, Ioana Gherghe și Mădălina Pușcaș câte 1 gol. Au mai jucat: Alexandra Ploscar și Gabriela Istratie iar în poartă au evoluat Mădălina Pușcaș și Maryna Dumanska.

La finalul întâlnirii antrenorul Ioan Ani Senocico a declarat pentru u-cluj.ro:

„Așa cum am spus și înaintea meciului, Gloria 2018 Bistrița-Năsăud DivA este greu de bătut pe teren propriu. Mă bucur că am reușit acest lucru, felicit fetele pentru că au dat dovada de maturitate și au gestionat foarte bine perioada de inferioritate. Am luptat până la capăt iar echipa mai bine instruită și cu o mai bună pregătire fizică a câștigat. Fetele din poartă merită azi un plus dar victoria este a întregii echipe.”

Comments

comments