După primele două etape, ”U” domină campionatul de rugby în 7

Duminică s-a încheiat și cea de a doua etapă din campionatul de rugby în 7 în urma căreia Universitatea Cluj rămâne neînvinsă și ocupă prima poziție în clasament.

În runda desfășurată la Gura Humorului, sâmbătă elevii lui Cristian Săuan au surclasat echipa CSU Arad cu 63-0 pentru ca apoi să învingă din nou pe RC Grivița UNEFS București de această dată cu 21-7. Ziua de duminică a fost destinată meciurilor de clasament în care, în lupta pentru pozițiile 1-4, ”U” a reușit trei victorii consistente: 22-12 cu RC Bârlad, 36-7 cu Politehnica Iași și 33-7 cu CSM Constanța.

În urma acestor rezultate, echipa noastră se află pe primul loc în clasament și pornește favorită și la câștigarea ultimei etape, a treia a Campionatul Național de rugby în 7 seniori, care va avea loc la București, pe Stadionul Național de Rugby Arcul de Triumf, în zilele de 24 și 25 septembrie.

La finalul acestei runde, antrenorul Cristian Săuan a declarat pentru u-cluj.ro:

„Ne bucurăm tare mult că am reușit să bifăm o nouă victorie în drumul nostru spre obiectivul propus. Important este că am trecut cu bine și de cel de al doilea turneu. Un turneu reușit, cu meciuri foarte frumoase și intens disputate. Au fost și emoții la câteva dintre ele dar băieții au gestionat foarte bine fiecare moment și totul s-a terminat cu bine.

Săptămâna următoare ne așteaptă, la București, cel de-al treilea turneu și ultimul. Stăm foarte bine în clasament. Nu vreau să vorbim despre calcule, trebuie să mergem în capitală și să câștigăm fiecare meci. Urmează o săptămână în care trebuie să ne evaluăm jucătorii accidentații, să vedem pe care dintre ei îi putem recupera și împreună cu cei apți, să putem forma cel mai bun lot posibil și să aducem titlul acasă la Cluj.”

  • u-rugby-7-gura-humorului-5
  • u-rugby-7-gura-humorului-1
  • u-rugby-7-gura-humorului-6
  • u-rugby-7-gura-humorului-7
  • u-rugby-8-gura-humorului-8
  • u-rugby-10-gura-humorului-10

Comments

comments