Debut „cu dreptul” în noul sezon al Diviziei A la handbal masculin

Echipa Clubului Sportiv Universitatea Cluj a debutat cu o victorie în noul sezon al Diviziei A la handbal masculin.

Sala Sporturilor „Horia Demian” a găzduit vineri după amiază, partida dintre ”U și AHC Potaissa Turda DivA contând pentru prima etapă a competiției și încheiată cu victoria „studenților” cu 34-32 (13-11).

Elevii lui Ioan Ani Senocico și Ionuț Ramba au condus pe întreaga durată a partidei cu excepția finalului de joc, atunci când turdenii au reușit, timp de câteva minute, să întoarcă scorul în favoarea lor. După un final de poveste în care, pe parcursul a 90 de secunde ”U” a revenit de la 31-32 la 34-32, a fost restabilit cursul firesc al partidei și băieții noștri au încheiat victorioși această primă confruntare oficială a noului sezon.

Succesul echipei Universitatea este cu atât mai meritoriu cu cât oaspeții au venit la Cluj-Napoca deciși să facă un meci mare, dovadă fiind și prezența în teren a mai multor jucători care fac parte din prima echipă.

Pentru ”U” au înscris: Ionuț Ramba 10 goluri, Alexandru Coman 6, Raul Ostace 5, Mark Adoreanu 4, Alexandru Coroian și David Kereki câte 3, Răzvan Mocioi 2 și Bogdan Paul 1 gol.

Au mai evoluat: Tudor Drăgoi, Cătălin Ghivil, Alexandru Pop, Denis Konya și Cătălin Crișan iar poarta a fost apărată de Vlad Coman, Răzvan Szopka și Alexandru Pașca.

După încheierea partidei, Ionuț Ramba a declarat pentru u-cluj.ro:

„A fost un meci foarte disputat, echilibrat, un meci de luptă în care, într-un final am reușit sa ieșim învingători. Știam că Potaissa Turda o sa vină cu jucători din prima ligă și că își doresc să câștige derby-ul etapei. Ne bucurăm că am pornit cu dreptul în acest sezon, ne dorim să creștem de la meci la meci și să ajungem să practicăm un handbal la un nivel cât mai ridicat.”

Comments

comments