Punct final și în sezonul regular al Diviziei A la handbal feminin

Universitatea Cluj a încheiat sezonul regular al Diviziei A Seria C la handbal feminin pe locul al doilea după ce în ultima etapă a cedat duminică, în deplasare în fața liderului CSM Deva cu 32-25 (13-13).

Fetele noastre au făcut un joc bun, echilibrat în marea majoritate a timpului iar diferența pe tabela de marcaj s-a mărit pe final după ce în minutul 55 gazdele aveau un singur punct avantaj. Golurile formației noastre au fost marcate de: Cristina Crețu 7, Mihaela Ani-Senocico 6, Larisa Șerban 5, Sahra Racho și Alexandra Ploscar câte 3, și Ana Maria Stana 1 gol iar poarta a fost apărată de Mădălina Pușcaș, Maryna Dumanska și Denisa Pop.

La încheierea partidei antrenorul Ioan Ani Senocico a declarat pentru u-cluj.ro: „Chiar dacă meciul de la Deva nu a avut însemnătate ca și poziție în clasament sau punerea în pericol a calificării la turneul final, noi l-am tratat ca pe un meci de campionat în care am vrut, ca de fiecare data să câștigăm. Din păcate de ce mi-a fost frică nu am scăpat și anume că plătim tribut lipsei de jucătoare de același nivel sau nivel apropiat, lucru pe care echipa din Deva îl are. A fost un ultim test pentru noi înaintea turneului final de la care avem așteptări mari. Scorul de la Deva cred că nu reflectă realitatea dar până la urmă nu contează, înfrângerea este înfrângere. Mergem la Iași foarte încrezători că putem să facem jocuri bune. Chiar dacă suferim la capitolul numeric, compensăm cu o echipă omogenă, dornică de afirmare și de lucruri mari. Sper ca la ora primului meci să fim în formula completă , sănătoși și în cea mai bună formă. Eu nu pot decât să felicit aceste fete pentru tot ceea ce fac, pentru munca pe care o depun și pentru faptul că, împotriva tuturor greutăților vor să facă performanță.”

Cele opt echipe calificate la Turneul Final, care se va desfășura la Iași în perioada 10-12 mai, sunt: CSM Slatina (seria A, locul 1), Activ Prahova Ploiești (seria A, locul 2), CSM Unirea Slobozia (seria A, locul 3), CSM Iași (seria B, locul 1), CSM Galați (seria B, locul 2), CSM Roman (seria B, locul 3), CSM Deva (seria C, locul 1) și ”U” Cluj-Napoca (seria C, locul 2). În sferturile de finală se vor disputa următoarele partide: CSM Iași – ”U” Cluj-Napoca, CSM Slatina – CSM Roman, Activ Prahova Ploiești – CSM Unirea Slobozia și CSM Galați – CSM Deva.

Comments

comments