Final „de aur” la Campionatele Naționale de înot

Medalia de aur la seniori a venit pentru delegația Clubului Universitatea în ultima zi a Campionatelor Naționale de înot în bazin de 50 de metri care s-au încheiat duminică la Complexul Sportiv de Natație de la Otopeni.

George Rațiu a câștigat proba de 100 de metri fluture cu timpul de 53,31 secunde și a intrat astfel în posesia medaliei de aur. Totodată sportivul antrenat de Philgas Șoit a obținut și dreptul de participare la Campionatele Europene de Natație programate în luna iunie la Belgrad. Tot la 100 de metri fluture, Mihnea Pop s-a clasat al treilea la categoria Juniori I și a cucerit medalia de bronz.

Cu o medalie de argint a încheiat competiția și ștafeta noastră de 4×100 de metri mixt formată din Mihnea Pop (spate), Nicolae Pcela (bras), George Rațiu (fluture) și Szilagyi Richard (liber).

În total, înotătorii de la ”U” au câștigat la această ediție a Campionatelor Naționale 3 medalii de aur, 6 de argint și 7 de bronz, performanță pentru care merită  felicitări atât ei cât și cei care se ocupă zi de zi de pregătirea lor.

Comments

comments