Punct bonus defensiv pentru clujeni în meciul cu Dinamo

Stadionul „Florea Dumitrache” a programat sâmbătă, 21 aprilie, meciul etapei a 11-a din SuperLiga CEC Bank dintre Dinamo București și Universitatea Cluj. După o partidă echilibrată, victoria a revenit dinamoviștilor cu rezultatul de 18-12, iar rugbyștii de la ”U” Prodvinalco au obținut punctul bonus defensiv.

„A fost un meci pe care trebuia să-l câștigăm. Am reușit să facem o a doua repriză foarte bună, dar nici în prima repriză nu ne-am mișcat rău, mai ales că am folosit o echipă inedită în acest meci din cauza accidentării lui Rotar și neavând jucători la linia a II-a. În prima repriză am jucat numai cu copiii, de aceea am și luat două eseuri. În a doua repriză am folosit și jucătorii mai experimentați și am făcut un joc foarte bun, dar din păcate nu am reușit să câștigăm deoarece chiar meritam victoria. Am luat un punct care nu ne ajută și nici nu ne încurcă în economia campionatului, dar o victorie era foarte importantă, nu pentru clasament, ci pentru moral deoarece copiii aștia chiar au muncit”, a subliniat Horea Hîmpea, tehnicianul rugbyștilor clujeni.

În etapa a 12-a era programată disputa dintre ”U” Prodvinalco și CS Politehnica Iași, însă meciul va fi câștigat la masa verde cu 5-0 de ”U” deoarece echipa din Iași s-a retras din campionat.

Comments

comments