Progres în evoluțiile echipelor de volei pe plajă

La sfârșitul săptămânii trecute, terenurile de volei pe plajă DJST – Fan Arad, din cartierul Subcetate, au găzduit cea de a 6-a ediție a Fan Tour Open, al doilea dintre cele cinci turnee ale Campionatului Național de volei pe plajă rezervat seniorilor și senioarelor.

”U” Cluj a participat cu o echipă compusă din Vlad Negrean și Adrian Pop și cu un al treilea sportiv, Mihai Popovici, care a făcut pereche cu Sergiu Marian Gligor de la West Petrom Arad.

Cele două formații s-au clasat pe locurile 5 și respectiv 6, performanță despre care managerul Bogdan Ungureanu a declarat:

„Rezultatele de la Arad, deși nu sunt la cel mai înalt nivel, arată totuși un progres precum și faptul că începem să punem probleme echipelor care se află în fruntea ierarhiei din voleiul pe plajă românesc.

Urmarea firească a acestui progres ar fi ca, la următorul turneu, cel puțin una dintre cele două echipe cu care ne vom prezenta să ajungă în semifinale iar o clasare pe podium la finalul Campionatului Național și a Cupei României va însemna că ne-am atins obiectivul.”

Comments

comments