Succes răsunător la „naționalele” de atletism

 Sursă: Federaţia Română de Atletism

Sursă: Federaţia Română de Atletism

Sportivii de la ”U” Cluj au obținut rezultate excelente la Campionatele Naționale de atletism pentru seniori și tineret sub 23 de ani încheiate aseară la Craiova.

Sanda Belgyan a sosit prima în cursa de 400 de metri garduri senioare în timp ce Cristin Eșanu a câștigat proba simulară a seniorilor.

Tot cu medalie de aur s-au încununat și membrii ștafetei de 4 x 400 de metri mixt seniori: Sanda Belgyan, Miklos Andreea, Valentin Hrișcă și Cristin Eșanu.

Denisa Mihalcea a obținut medalia de argint la aruncarea suliței la senioare și respectiv pe cea de aur la tineret sub 23 de ani.

Adnana Matyus a câștigat medalia de argint la heptatlon senioare și pe cea de aur la tineret, competiție la care Andrada Gheață a ocupat un merituos loc 4.

La rândul lui, Tudor Șevciuc s-a clasat pe locul 6 în proba de 1500 de metri plat seniori.

În total, la această ediție a Campionatelor Naționale, atleții și atletele au îmbogățit zestrea Clubului Universitatea Cluj cu 5 medalii de aur și 2 de argint.

Se cuvin calde felicitări sportivilor dar în egală măsură și antrenorilor: Melintia Măcelaru, Vasile Boboș, Mihail Zara și antrenorului emerit Vasile Bogdan.

Comments

comments