Bronz la „naționalele” de înot pentru cadeți

Timp de 5 zile, în Bazinul Olimpic din Târgoviște, au avut loc Campionatele Naționale de înot pentru cadeți, băieți 12-14 ani și fete 12-13 ani.

Andrei Mihnea Pop, reprezentantul Clubului Sportiv Universitatea Cluj, a reușit să urce de două ori pe podiumul de premiere, intrând în posesia medaliilor de bronz în probele de 100 de metri fluture și respectiv 50 de metri liber.

Sportivul nostru a mai fost de două ori aproape de podium reușind clasarea pe locul 4 în probele de 100 și 200 de metri spate precum și alte 3 sosiri între primii 10 concurenți. Campionatele Naționale de înot pentru cadeți au adunat la start înotători de la 63 de cluburi din întreaga țară.

De notat că majoritatea dintre cele 8 probe la care a luat startul, au fost încheiate de Andrei Mihnea Pop cu noi recorduri personale.

La întoarcerea acasă, antrenorul Adrian Gherghel a declarat:

 

„Acest concurs a decurs în mare parte cum ne așteptam cu îmbunătățirea performantelor pe care Mihnea le deținea, ceea ce ne oferă siguranța că suntem pe un drum bun în pregătirea următorilor pași! fost un concurs cu performanțe foarte bune și cu o concurență foarte puternică!

Mulțumiri tuturor celor care au făcut posibile aceste rezultate, domnului profesor Andrei Pleșa, domnului Nicolae Dascăl, conducerii ”U” Cluj și nu în ultimul rând familiei.”

Comments

comments