Prelungire de contracte la ”U” Cluj

Staff-ul tehnic al echipei de volei masculin a reușit să prelungească contractele a patru sportivi, care vor continua să îmbrace tricoul „alb-negru”. Cei patru voleibaliști sunt: Claudiu Iov, Alexandru Voinea, Adrian Pop și Mădălin Dăineanu.

Acum doi ani, Claudiu Iov a venit la CS ”U” Cluj de la ACS Volei Municipal Zalău și a avut evoluții bune, astfel încât și-a prelungit șederea la Cluj-Napoca.

„Au fost doi ani în care m-am simțit foarte bine. Am crescut în valoare, am primit șansa să joc. Am avut șansa să lucrez cu jucători, antrenori experimentați și profesionalismul lui Piotr m-a făcut să devin mai serios. Mi-am dorit să rămân la Cluj pentru că aici am găsit o echipă și un staff care pune foarte mult baza pe formarea jucătorilor și le oferă șansa să se afirme în Divizia A1. În continuare, îmi doresc să nu dezamăgesc încrederea celor care mi-au propus posibilitatea prelungirii contractului”, a declarat sportivul.

Ploieșteanul Alexandru Voinea este al doilea voleibalist care și-a pus semnătura pe noul contract cu echipa universitară, după ce a petrecut la Universitatea Cluj „doi ani intenși, plăcuți. «U» Cluj e un simbol și mă simt mândru că pot să joc la această echipă și am format aici un colectiv frumos. Au fost doi ani în care am luat pulsul, dar trebuie să începem să aducem rezultatele dorite. Simbolul, orașul și faptul că îmi pot imagina o viață în Cluj-Napoca m-a determinat să semnez prelungirea contractului”.

Un nou contract prelungit este cel al lui Adrian Pop, care este unul dintre veteranii echipei CS ”U” Cluj. O dată cu prelungirea contractului, voleibalistul este cel care se va ocupa de prezența la turneele de Beach Volley ale sportivilor de la Universitatea, dar va face parte în continuare din lotul echipei masculine.

Mădălin Dăineanu, jucător care face parte din lotul Universității Cluj de cinci ani, a semnat și el noul contract deoarece „la Cluj-Napoca am găsit înțelegere, îmi place orașul și eu cred că această echipă mi se potrivește. În acești ani petrecuți aici m-am dezvoltat pe toate planurile, dar am trăit și momente amuzante alături de colegii mei”.

Comments

comments