Meci capital pentru „alb-negre”

 Sursă foto: Marius Jucan

Sursă foto: Marius Jucan

Echipa de handbal feminin a Clubului Sportiv Universitatea Cluj primește sâmbătă, 13 aprilie, vizita formației CSM Galați în cadrul etapei 22 a Ligii Florilor.

Meciul este extrem de important pentru menținerea pe prima scenă a handbalului feminin. Locul 13, ocupat de CSM Galați retrogradează direct, iar poziția ocupată de Universitatea Cluj, locul 12, este ultima care duce la barajul pentru menținerea în Liga Florilor. Cele două echipe sunt despărțite de 4 puncte, ”U” Cluj având 9 puncte, iar Galațiul 5.

„Având în vedere parcursul acestui campionat, momentul în care suntem, locul și faptul că au mai ramas doar 4 etape pentru noi de jucat, meciul împotriva echipei din Galați are o importanță majoră ! Sunt sigur că fetele se vor mobiliza și vor da tot ceea ce au mai bun în ele pentru a câștiga acest meci! Este jocul care ne poate asigura locul la turneul de baraj”, a declarat tehnicianul universitarelor, Alin Bondar.

Meciul este programat cu începere de la ora 17:30 în Sala Sporturilor „Horia Demian” și va fi transmis în direct pe TVR HD.

Prețul unui bilet este 10 lei, studenții și pensionarii beneficiază de 50% reducere, iar elevii au accesul gratuit pe baza carnetului de elev.

Biletele se achiziționează în ziua meciului de la casieria de bilete a Sălii Sporturilor „Horia Demian”.

Comments

comments