Patru transferuri la echipa de handbal masculin

Staff-ul tehnic al echipei de handbal masculin a perfectat patru transferuri înainte de începerea noului sezon al Ligii Zimbrilor.

Primul jucător venit la echipa clujeană este portarul Cristian Niculai (foto 1 stânga sus), în vârstă de 20 de ani. El și-a făcut junioratul la Academia Minaur din Baia Mare, iar apoi a jucat pentru CSM Oradea.

„Mă bucur că cei de la Universitatea au făcut acest proiect și au dat oportunitatea mai multor tineri de a se afirma în prima ligă, chiar dacă la noi în țară e destul de greu să faci așa ceva. Vreau să îmi fac treaba cât mai bine pentru ca viitorul meu să fie la fel de bun”, a spus Cristian Niculai.

Pentru a suplimenta postul de inter dreapta a fost adus Alexandru Gurănescu (foto 2 stânga jos). Jucătorul în vârstă de 22 de ani, originar din București, a jucat ultima oară la SCM Timișoara. Clujeanul Călin Hossu (foto 3 dreapta sus) este al treilea transfer al CS ”U” Cluj, handbalistul evoluând atât ca inter stâng, cât și în centru. Hossu, 19 ani, și-a petrecut perioada junioratului în Germania la THW Kiel U19.

„Sunt fericit de această oportunitate de a juca în Liga Zimbrilor având în vedere că este primul meu an de seniorat. Voi profita de această ocazie, am încredere în puterile mele și în echipa mea”, a spus Hossu.

Ultimul jucător venit la clubul clujean este bistrițeanul Adrian Dedea (foto 4 dreapta jos) , în vârstă de 19 ani. La fel ca și colegul lui, Cristian Niculai, Dedea a făcut junioratul la Academia Minaur, iar postul pe care el evoluează este cel de pivot.

„Mă bucur foarte mult că pot face parte dintr-o echipă formată exclusiv din tineri și vrem să demonstrăm că în Liga Națională se poate și cu tineri, nu doar cu jucători cu multă experiență și străini. Mă bucur foarte mult că domnul Ani-Senocico m-a vrut la această echipă și că fac parte din acest colectiv minunat”, a explicat Adrian Dedea.

Bine ați venit și mult succes în tricoul Clubului Universității Cluj!

Comments

comments