Patinaj pe role din prima zi de iulie

  • raluca-stef-bronz-patinaj-pe-role-tractorul-brasov-iulie-2022
  • razvan-militaru-bronz-patinaj-pe-role-tractorul-brasov-iulie-2022
  • razvan-militaru-brasov-patinaj-pe-role-2022-iulie

Campionatul National de Patinaj Viteza pe Role, s-a desfășurat sâmbătă 2 și duminică 3 iulie pe pista din parcul Tractorul Brașov,.

Raluca Ștef, antrenată de Horia Timiș a obținut medalia de argint în cursa de 500 de metri și s-a clasat pe locul 3 pe distanțele de 1000, 1500 și 3000 de metri.

La rândul lui, Răzvan Militaru, pregătit de Gheorghe Pîrv, a cucerit medaliile de bronz în cursele de 500, 1000, 1500 și 3000 de metri.

Rezultatele puteau fi net superioare dacă condițiile de concurs ar fi fost dintre cele mai bune, așa cum a declarat pentru u-cluj.ro antrenorul Gheorghe Pîrv:

„Pista de competiții de la Brașov nu este adecvată competițiilor de seniori ceea ce a însemnat din start un dezavantaj pentru sportivii noștri. Din păcate țara noastră beneficiază de o singură astfel de pistă și aceea este cea de la Baza Sportivă Gheorgheni din Cluj-Napoca.

În plus, organizatorii nu au asigurat numărul necesar de arbitri așa încât, spre exemplu, atunci când Răzvan Militaru a fost blocat pe linia de schimb de către un alt sportiv ceea ce l-a împiedicat să se claseze pe locul întâi, lipsa arbitrului de încrucișare a făcut imposibilă luarea măsurilor care se impuneau.

În condițiile date suntem mulțumiți de prestația sportivilor noștri care însă, așa cum spuneam, ar fi obținut medalii mai strălucitoare pe o pistă corespunzătoare și cu un arbitraj de calitate.”

 

Comments

comments