Medalii pentru ”U” la Cupa României la echitație

În săptămâna recent încheiată s-au desfășurat la Prejmer, în județul Brașov, întrecerile Cupei României la echitație sărituri peste obstacole.

Sportivii de la ”U” Cluj au avut, pe toată durata celor 4 zile de concurs, o comportare remarcabilă concretizată prin câteva rezultate foarte bune.

Diana Zaharia cu calul Kalinka M s-a clasat pe prima poziție în clasamentul general al juniorilor intrând în posesia medaliei de aur în timp ce Vlad Cocioba a cucerit medalia de bronz în competiția seniorilor. De asemenea, Szekely Timea cu Vega s-a clasat pe locul 5 în clasamentul general al copiilor.

Totodată, călăreții însoțiți de șeful de echipă,Tudor Ciplea au obținut câteva rezultate parțiale foarte bune pe categorii și zile de concurs:

  • Vlad Cocioba locul 1 la Nivel E cu Sanchez, locul 1 la Nivel D cu calul Jeratina și respectiv locul 1 în Manșa I (140 de centimetri) cu McEnroe.
  • Juhos Alyssa Maya a reușit un loc 1, un loc 2 și un loc 4 cu calul Dona Rosa și respectiv un loc 2, un loc 3 și un loc 6 cu Katy Perry la categoria amatori în timp ce, la aceeași categorie, Simona Panait cu calul Tenee de Line a obținut un loc 1 și un loc 5.

Evenimentul hipic a fost organizat de Clubul Ecvestru 163 Plopi și Federația Ecvestră Română cu sprijinul Primăriei Municipiului Prejmer.

Comments

comments