”U” participă la Cupa României la volei pe plajă

Mihai Popovici și Adrian Pop formează echipa ”U” Cluj care, începând de mâine, 7 iulie și până duminică, va participa la Cupa României la volei pe plajă, ediție găzduită în acest an de municipiul Sibiu.

Competiția se va desfășura în premieră în cadrul turneului Sibiu Sands și va reuni, în Piața Mică a municipiul de pe Cibin, 61 de echipe din întreaga țară.

Partidele vor avea loc pe un teren amenajat la standardele Federației Internaționale de Volei, prevăzut și cu o tribună de câteva sute de locuri pentru spectatori.

Înaintea începerii turneului dotat cu Cupa României, Bogdan Ungureanu, managerul secției de volei de la Clubul Sportiv Universitatea Cluj a declarat pentru u-cluj.ro:

”Rezultatele din ultimele meciuri oficiale arată un progres al echipei ceea ce ne îndrituiește să sperăm la o comportare bună și la acest turneu. Consider că cei doi sportivi au experiența și maturitatea necesară pentru a începe competiția foarte bine iar o clasare pe podium va însemna că ne-am atins obiectivul.”

Comments

comments