Miss Fitness România se numește Mădălina Stanca

La sfârșitul săptămânii trecute s-a desfășurat la Timișoara Fitness Festival 2023 în cadrul căruia s-au decernat titlurile de Miss și Mister Fitness România și s-au derulat întrecerile Cupei Europene la Fitness Challenge –  Speed Fit.

Sportivele de la ”U” Cluj-Napoca au obținut rezultate notabile, cea mai bună performanță fiind chiar titlul de Miss Fitness România adjudecat de Mădălina Stanca, ceea ce îi aduce sportivei noastre nu numai laurii naționali dar și participarea la competiția Arnold Classic din cadrul Arnold Sport Festival Europe, care va avea loc în perioada 13-15 Octombrie 2023, la Madrid. Mădălina Stanca s-a clasat pe prima poziție în competiția de la Timișoara, în probele de Bikini Fitness atât la junioare cât și la și senioare.

La rândul lor, Delia Micșa a câștigat medalia de aur în proba de Fit Model, locul al 2-lea la Bikini Fitness senioare și al 4-lea la junioare, Fülöp Kinga a urcat pe prima treaptă a podiumului la Wellness senioare în timp ce Alina Așchilean a încheiat a treia în proba de perechi la Fitness Challenge și a ocupat locul patru la individual.

Felicitări sportivelor noastre și antrenorului Sebastian Văsuț, adevărat făuritor de talente, căruia i se datorează în egală măsură frumoasele performanțe ale sportivelor de la ”U” Cluj-Napoca.

Comments

comments