Adrian Csakany este vicecampion național de juniori la box

Timp de o săptămână, s-au desfășurat la Brăila, finalele Campionatului Național de box pentru juniori, competiție înscrisă în calendarul Federației Române de Box și organizată cu sprijinul CSM Brăila.

Cea mai bună performanță a pugiliștilor de la ”U” a fost realizată de Adrian Csakany care a urcat pe treapta a doua a podiumului întrând astfel în posesia medaliei de argint și a titlului de vicecampion național.

Cotat printre favoriții categoriei 80 de kilograme, sportivul antrenat de maestrul Iosif Hercz a trecut în primul tur de Cătălin Marc de la Crișul Oradea, în sferturi l-a învins pe Gabriel Alexandru Popa de la CSM Craiova pentru ca în semifinală să îl depășească pe Antonio Nae de la Rapid București. Pugilistul de la ”U” a disputat finala împotriva lui Andrei Floarea de la Steaua în finalul căreia arbitrii l-au considerat câștigător pe sportivul din capitală.

Adrian Csakany merită toate felicitările pentru succesul obținut la o competiție la startul căreia s-au aliniat în total 197 de sportivi la 13 categorii de greutate.

Comments

comments