Campionatul de rugby în 7 intră în linie dreaptă

Campionatul Național de rugby în 7 programează sâmbătă etapa a doua care se va desfășura de terenul din Parcul Copilului din București.

În categoria Elită, ”U” ELBI Cluj-Napoca începe runda în Grupa A, alături de Știința Petroșani, CS Năvodari și RC Grivița București în timp ce în Grupa B se vor întrece CSM Constanța, Rapid, CSU Arad și Poli Iași.

Programul echipei noastre cuprinde la ora 9 cu meciul contra echipei Grivița, apoi la ora 10,20 va întâlni pe Știința Petroșani iar de la ora 11,40 pe CS Năvodari. Meciurile de clasament încep la ora 13,20 cel între ocupantele primelor locuri în grupe fiind programat la ora 14,20.

În ierarhia la zi conduce ”U” ELBI cu 14 puncte urmată de CSM Constanta cu 12, Rapid cu 10, Știința Petroșani cu 8, CS Năvodari cu 6, CSU Arad cu 4, Poli Iași cu 2 și Grivița București fără nici un punct.

Înaintea acestei etape, antrenorul Cristian Săuan a declarat pentru u-cluj.ro: „Mergem la București să câștigăm turneul. Îmi doresc mult acest lucru și cred că și băieții simt la fel. Este etapa cea mai importantă pentru noi. Dacă ne facem treaba pe teren la fel ca la Arad vom câștiga. Nu va fi ușor, trebuie să ne mobilizăm foarte, foarte bine și să fim dispuși la sacrificiu și la efort maxim. Trebuie să câștigăm runda pentru noi dar și pentru a scăpa de presiunea ultimei etape.”

Campionatul național de rugby în 7 se va încheia în 28 octombrie, cu etapa finală care va avea loc la Iași.

Comments

comments