Medalii strălucitoare la tir sportiv

Sportivii clubului Universitatea au participat la sfârșitul săptămânii la etapa a IV-a a Campionatului Național de tir sportiv PPC WA 1500 organizat la Timișoara  de către Federația Romana de specialitate și Clubul Mag Tehnica.

Trăgătorii de la ”U” au obținut rezultate mai mult decât îmbucurătoare și onorabile, aceștia întorcându-se acasă cu 4 medalii: două de argint prin Bogdan Coadă, o alta tot de argint câștigată de Mihai Albu și una de bronz adjudecată de Claudiu Fechete.

De asemenea, la cea mai disputată probă a competiției, cea de 48 focuri, U” a avut trei sportivi clasați în primele 10 locuri.

Surpriza etapei a fost rezultatul obținut de Adrian Iridon  care, la prima participare, a obținut un punctaj pentru categoria I reușind totodată să se claseze pe locul 11 din 47 de sportivi.

La finalul întrecerilor, conducătorul delegației noastre, Claudiu Fechete a declarat pentru u-cluj.ro:

„Se cuvine să adresăm mulțumiri Federației Române de Tir Sportiv și organizatorilor, pentru condițiile excelente de concurs asigurate și în egală măsură, felicitări tuturor sportivilor participanți și staff-ului tehnic pentru rezultatele obținute.”

Comments

comments