Obiectiv îndeplinit la rugby masculin

Universitatea Cluj și-a îndeplinit obiectivul propus pentru etapa a 7-a a Ligii Naționale de rugby masculin obținând victoria cu 55-16, în deplasarea de la Gura Humorului contra echipei Rugby Club din localitate.

”U” a deschis scorul încă din minutul 3 cu un eseu reușit de Andrei Tătărău și transformat de Alexandru Harasim pentru ca, până la pauză, să mai înscrie alte 4 încercări și să încheie prima parte în avantaj, 33-6.

În repriza a doua, elevii lui Cristian Săuan au mai punctat prin alte trei eseuri dintre care două transformate și printr-o lovitură de pedeapsă.

Pentru ”U” au marcat: Andrei Tătărău – 2 eseuri, Florin Marin, Cristian Murgoci, Ronan Scwartz, Cristian Bumbac, Claudiu Curcă, Marius Ferariu câte o încercare fiecare și respectiv Alexandru Harasim – 6 transformări și o lovitură de pedeapsă.

La întoarcerea acasă, antrenorul Cristian Săuan a declarat pentru u-cluj.ro:

„Meciul cu RC Gura Humorului a fost un joc bun pentru echipa noastră. Este bine când câștigăm dar este și mai important pentru noi să progresăm de la o partidă la alta. Dacă vom avea scopuri bine stabilite, să creștem calitatea jocului nostru de la meci la meci, la final sigur vom fi pe plus și cu multe satisfacții.

Scopul principal în această etapă a fost îmbunătățirea calității jocului nostru și evoluția tuturor jucătorilor în special a celor care au avut mai puține minute jucate. Este foarte important că din această rundă nu au rezultat accidentări grave, urmează o perioadă de pauză competițională, în care vom încerca să recuperăm toți jucătorii cu probleme de sănătate.

Miercuri va avea loc tragerea la sorți în urma căreia vom cunoaște programul etapelor următoare propus de către Federația Română de Rugby pentru restul anului competițional.”

Comments

comments