Succese ale atleților la „Internaționalele” României

 Sanda Belgyan la Internaționalele României

Sanda Belgyan la Internaționalele României

Sportivii de la Universitatea Cluj au câștigat 2 medalii de aur și una de argint la Campionatele Internaționale de atletism ale României de la Craiova.

Sanda Belgyan a confirmat așteptările și s-a clasat pe primul loc în cursa de 400 de metri plat cu timpul de 54 de secunde și 43 de sutimi, urmată la mai bine de o secundă de Tabita Teușan de la CSM Timișoara.

Cristian Eșanu a câștigat la rândul lui cursa de 400 de metri garduri cu timpul de 53 de secunde și 24 de sutimi. Denisa-Elena Mihalcea a încheiat pe locul doi proba de aruncare a suliței cu o încercare de 42 de metri și 98 de centimetri.

La aceste rezultate se alătură locul 4 obținut de Tudor Sevciuc în cursa de 1500 de metri și de Adnana Matyus, la săritura în lungime cu o performanță de 5 metri și 76 de centimetri. Sportiva noastră a concurat și în calificările cursei de 100 de metri garduri unde a obținut cel de al treilea timp cu un nou record personal. Aceasta nu a mai avut posibilitatea să alerge și în finala care s-a desfășurat simultan cu proba de săritură în lungime.

Felicitări se cuvin sportivilor dar în egală măsură și antrenorilor Melintia Măcelaru, Kanizsay Magdolna, Vasile Boboș și Mihail Zara.

Comments

comments